u-ramkakh-prohramy-zrobleno-v-ukraini-na-kompensatsiiu-25percent-vid-kupivli-ahrariiamy-silhosptekhniky-vydilyly-1-mlrd-hrn

У рамках програми “Зроблено в Україні” на компенсацію 25% від купівлі аграріями сільгосптехніки виділили 1 млрд грн

 • 35889 переглядiв

Український уряд виділив 1 мільярд гривень на компенсацію фермерам до 25% вартості сільськогосподарської техніки, придбаної в рамках програми "Зроблено в Україні", яка спрямована на підтримку вітчизняних виробників, і очікується, що цією державною підтримкою скористаються близько 4 000 фермерів.

Уряд планує продовжити розвивати ініціативу "Зроблено в Україні", в рамках якої аграріям буде компенсовано частину вартості придбаної сільгосптехніки, якщо вона виготовлена в Україні. Компенсація може становити до 25% від вартості обладнання. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пише УНН.

Запускаємо нові інструменти підтримки, покращуємо бізнес-клімат, продовжуємо розвивати програму "Зроблено в Україні"

- заявив Шмигаль.

Один з складових елементів цієї програми полягає в тому, щоб аграрії отримали компенсацію за придбану сільгосптехніку від українських виробників. Розмір цієї компенсації може становити 25% від вартості обладнання.

Невдовзі побачимо у роботі : Сирський та Умєровим оглянули новітні розробки від українських виробників07.04.24, 14:45 • [views_0]

"Бюджет програми на цей рік складає 1 млрд грн, а скористатися підтримкою від держави зможуть близько 4000 українських аграріїв" - додав він.

Нагадаємо

З початку року Україна отримала $12 млрд допомоги від партнерів, включаючи $1,5 млрд від ЄС та $8 млрд від США.